Audi MMI   MMI-bedieningseenheid  Televisie
Geldt voor wagens: met tv (analoog en/of digitaal)
Infobalk
De infobalk wordt na een zenderwissel in het lopende TV-beeld weergegeven. Om de infobalk tijdens een tv-uitzending weer te geven, in de zenderlijstweergave opnieuw op de draai-/drukknop drukken.
In de infobalk van een tv-/radiozender kan - afhankelijk van de beschikbaarheid - de volgende informatie worden weergegeven:
-1- Aanvangs- en eindtijdstip van de actuele uitzending (alleen bij DVB-T-zenders)
-2- Weergave digitaal (DVB-T) of analoog (TV)
-3- Zendernaam
-4- Naam van de actuele uitzending (alleen bij DVB-T-zenders)
-5- Beschikbaarheid EPG (alleen bij DVB-T-zenders)
-6- Beschikbaarheid Teletekst (alleen bij DVB-T-zenders)
-7- Actuele audio-instelling - meerkanaalsgeluid (alleen bij DVB-T-zenders)
Storingen in de ontvangst
Korte onderbrekingen in de ontvangst bij digitale zenders worden gekenmerkt door een stilstaand beeld, het wegvallen van het geluid en de weergave van een zendersymbool met doorgestreept luidsprekersymbool. Lange onderbrekingen in de ontvangst of geen DVB-T ontvangst worden gekenmerkt door een zwart MMI-scherm, het wegvallen van het geluid en de weergave van een zendersymbool met het symbool voor signaalonderbreking.
Een afnemend ingangsgeluidsniveau wordt bij analoge zenders gekenmerkt door een reducering van de beeld- en toonkwaliteit. Bij geen tv-ontvangst wordt het zendersymbool met het symbool voor signaalonderbreking weergegeven.
Een uit de zenderlijst gekozen zender die niet kan worden ontvangen wordt gekenmerkt door het zendersymbool, het symbool voor geen tv-ontvangst, een zwart MMI-scherm en het wegvallen van het geluid.
Thermobeveiliging
De thermobeveiliging van de tv-ontvanger schakelt de beeld- en geluidsweergave bij ongewoon hoge buitentemperaturen tijdelijk uit. Op het MMI-scherm verschijnt bij ingeschakelde tv-functie een oververhittingsmelding van het tv-systeem.